Real Time Analytics

Livet På En Kant

Förra inlägget blev nog inte riktigt färdigt

Publicerad 2012-01-17 21:25:32 i Vanlig vardag,

Andra delen av kursen pratade vi om självkänsla och självförtroende. Just vid det kurstillfället var båda på topp. Idag är de nog inte det, samtidigt har jag sovit otroligt lite den senaste tiden och att jag blev riktigt trött idag är nog bra. Nu när jag har sovit lite har jag samtidigt insett att jag inte behöver ha enorm ångest om jag inte somnar tidigt en dag. Jag kan som arbeta lika bra med lite sömn någon dag och då slipper jag åtminstone ha ångest över det.

Jag får väl jobba lite på det här med mitt självförtroende och självkänsla ett tag. Det första jag tänker mig är att jag har lite av bekräftelsebehov, ett behov av att vara lite i centrum och synas har jag också samtidigt som jag vill vara osynlig och bara glida lite tyst omkring.

Spännande att se vad morgondagen har att erbjuda. Det kan bli intressant. Vi ska prata om målbild tror jag och det om något är verkligen inte min starka sida. Jag lever helt planlöst och har inga mål. Faktiskt så är det precis så det är. Bra blir det nog. Kursledaren är väldigt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela