Real Time Analytics

Livet På En Kant

De var drygpittar hela bunten

Publicerad 2012-01-22 21:18:24 i Vanlig vardag,

Sitter här nu efter avslutat arbetspass och har nattat hästarna. Idag var det roligt att jobba. Det är alltid roligt när kunden är nöjd och man får cred för arbetsinsatsen. Eftersom jag var nöjd med mig själv fick jag en ny mascara och hårband i present av mig själv. Det var jag väl värd?

Sitter bara och dricker en kopp te och sedan blir det sängen. Hade ju en som red Norton idag och det är verkligen praktiskt med människor som kan tänka själv. Hon har inte ridit honom sedan jag tog den här stalldelen, men lyckades ändå fatta vad som skulle användas då jag hängde det i stallet. Hur hon tog sig in i sadelkammaren vet jag inte, men eftersom sakerna inte hängde kvar i stallet antar jag att de kom tillbaka in i sadelkammaren. Benskydd och så hängde på tork så ja, hon har väl använt dem.

I övrigt var hästarna drygpittar hela bunten när jag skulle ta in dem. Fick ett sms tidigare att hyresgästen inte fick in sin häst för han och Ante hade någon lek de höll på med. Den kan jag säga att de fortfarande lekte kl åtta. Norton stod i mitten och såg faktiskt ut som att han hade lust att gå in. Hmm....det hade han INTE kan jag säga er. Den dumme fan tog och travade iväg till andra sidan hagen. Dumma hästar. Ett tag tänkte jag att jag åker upp och packar ur mina varor och går sedan ner, men det orkade jag inte. Jag körde på gör-egentligen-inte-så-här-varianten och hämtade en hink med kraft. Till och med med den ville de knappt gå in. När jag väl fått ut Norton och Ante passade dessutom Norton på att ta ett stort skutt rakt igenom grinden - I was not happy!

Nu är det iaf lugnt i stugan och jag och V ska lägga oss. Imorgon väntar arbete och en ny spännande vecka.

=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela