Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ångrar mig och undrar över mina senaste beslut

Publicerad 2012-01-07 22:00:04 i Vanlig vardag,

Ingen mer minisemester för min del. Jag har ju hunnit bi deprimerad redan. Det här håller inte. Tack och lov är det jobb igen på måndag. Satt ikväll och kollade på lite potentiella extrajobb också. Har några som jag är sugen på att söka, men jag ska kolla lite mer imorgon.

Ångrar mig faktiskt att jag inte hörde av mig till den här som är borta nu i två månader, men han kommer ju tillbaka och då kanske det passar bättre.

Ibland undrar jag om valen man gör är fel. Nu kanske det är så att alla har sådana funderingar hela tiden i sitt liv. Just nu känner jag mest att jag tagit en massa beslut, gjort en massa och sedan räcker det ändå inte till. Hur mycket ska man egentligen göra för att det någonsin ska vara bra? Eller är det helt enkelt så att jag aldrig är nöjd?

Nu ska jag dra mig till sängen och se färdigt det jag tittade på. Sedan ska jag öva inför mentala kursen. Tänka på tre bra saker innan jag somnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela