Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem kommer ihåg en fegis?

Publicerad 2012-02-23 15:15:16 i Vanlig vardag,

Jag har alltid känt mig lite konstig och alltid undrat över varför jag inte bara kan gå förbi obemärkt. Nu kanske ni skrattar åt det faktum att jag inte ens fattar varför. Jag hajar inte grejen varför alla verkar komma ihåg mig. Alla känner apan, apan känner ingen. Det är få personer jag kommer ihåg och har jag dessutom lyckats komma ihåg namnet på den andra är det ju fantastiskt.

Nu gjorde ju jag värsta knäppgrejen häromdagen och jag har sjuuuuk ångest över det. Snacka om att sjunka till botten. I samma veva hittade jag dock en like och den var bra. Den gör lika knäppa grejer och känner samma ångest. Skillnaden mellan mig och den andra verkar vara att den har accepterat det faktum att den är så här och har en klokare inställning än mig.

Diskussionen mellan oss flöt på i stil med:

Tänk att leva som grå mus. Hur kul är det när man är gammal liksom?

Eller hur?! Vem kommer ihåg en fegis?

Ja, så vad säger ni. Svarar ni ja på att vara en går mus. Vi alla vet ju att vi tänker på den där trista läraren som vi antar, dessutom tänkte precis varje gång vi såg den, när hade den sex senast? Eller vem kommer ihåg den där som inte ens vågade fråga något i  butik. Rätt! Vi kommer inte ihåg den.

Ni alla kommer alltid att komma ihåg mig och om jag ringer någon och pressenterar mig med hela mitt namn vet alltid den jag ringer vem jag är. Det är sådan jag vill vara. Jag vill vara en intressant person, en intresssant person är alltid viktig för andra och det är det jag vill vara. Dessutom vill jag bli ihågkommen efter min död. Det är det inte alla som blir. Vilka kommer du egentligen ihåg?

Jag får väl leva ett tag nu i tron att jag framstår som fucking crazy och lite av en stalker, men jag har ju andra som stalkar mig och de kommer ju jag ihåg, så. Vafan! Let´s go on with it! This is just me.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela