Real Time Analytics

Livet På En Kant

Usch då!

Publicerad 2012-02-07 16:26:57 i Vanlig vardag,

Sitter och taggar för att gå ner i ridhuset med Norton. Tänkte att han skulle få sin motion där idag. Jag har medryttare till honom en dag i veckan nu, men jag skulle behöva minst tre. Hon som började 1:a februari ska nog rida fler dagar senare, men skulle rida en dag under en provmånad.

Nu ska jag iaf ner och rida i ridhuset själv med honom. I våras fick jag för mig att han inte hade några tänder kvar och kunde tugga. Numer har jag återgått till att tro att han ska få en hjärtattack, vilket inte heller känns rimligt, men jag får för mig de här sakerna bara. Tandproblemen, vilka egentligen inte fanns, avhjälptes med att han fick all mat välblött.Jag blöter hans kraft nu också, men det är bara för att han får ett pulver som han inte äter annars.

Idag var det lite tråkigt när en häst på jobbet kom ut ur hagen. Han sprang lite och när ägaren kom och skulle rida senare var den halt. Det var inget roligt. Den åkte in på klinik och vi hoppas att det inte var något allvarligt. Peppar, peppar har jag inte behövt besöka klinik med mina på många år nu och jag hoppas det förblir så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela