Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallet nästa

Publicerad 2012-02-14 16:09:14 i Vanlig vardag,

Jag och Vson ska gå ner till stallet nu och fixa med allt. Min plan var att rida båda hästarna idag också. Norton får nog gå i ridhuset även idag och jag funderar på att ta gramanen med mig för han blir så sjukt stark. Han har respekt och vet vad den innebär så jag behöver aldrig använda den utan den bara hänger där. Kanske är värt det idag så det blir mer arbete och mindre spring.

Ante vet jag inte vad jag ska hitta på med än, men något blir det. Sedan ska jag in och fixa lite lunch till imorgon. Jag återkommer med rapport.

Jag kan säga att jag börjar få sjuk ångest över min galna grej, men som jag sa kan det ta upp till två veckor innan jag får något svar. Bara att vänta och härda ut med ångesten. Den lär ju inte bli mindre. Antar att den under mars kommer att avta om jag inte får något svar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela