Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blir det något helt fucked up igen!

Publicerad 2012-02-25 18:50:07 i Vanlig vardag,

"Att våga är bara att mista marken för en stund. Men att inte våga fast man vill, är att mista sig själv och mer därtill."

Jag ska återigen göra något ni andra aldrig skulle våga göra. Sannolikheten att jag skulle lyckas med detta är nog ännu mindre än med min förra galna grej. Ibland kan man ju undra vad som driver en.

Å andra sidan, sannolikheten för att jag ska lyckas med det här är kanske ändå större. Kan jag bara använda mitt lilla intellekt på rätt sätt har jag med största sannolikheten lyckats. Och, någontstans är det ändå så att alla som vågar har när de väl bestämt sig för att försöka samma chans att lyckas. Resten är bara upp till var och en. Har jag inte tagit chansen, så har jag inte ens prövat mina 50% att få avslag. Vad är det som säger att just jag inte skulle lyckas precis den här gången? Tänk om....

Jag undrar lite vad som driver mig till sådana här saker. Är det bara för att få lite spänning i livet, att jag ska lyckas med något ingen annan kan eller vad är det? Om jag ska vara ärlig vet jag det nog inte ens själv. Det kanske bara är så simpelt som att jag inte hittat min plats här på jorden ännu. Det finns en plats för alla och jag kanske helt enkelt bara inte har hittat min.

Den här senaste grejen är iaf ett jobb som jag ska söka. Roligt va! Uppfylla kriterier för jobbet? Det beror helt och hållet på hur man läser texten. Först gäller det väl att man kommer till intervju, eller? Tydligen skulle man ha teknisk bakgrund och ha varit operativ ledare i minst 5 år.....arbetar på de två punkterna. Allt beror ju på hur man läser texten, eller hur? =) Dessutom uppfyller jag många av de andra kraven. Vem kan uppfylla ALLA kraven i en platsannons?

Tänk om..................

"Bara de som vågar misslyckas stort kan lyckas stort" John F. Kennedy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela