Real Time Analytics

Livet På En Kant

Något är fel på Ante ändå. =(

Publicerad 2012-02-12 19:57:35 i Ante,

Idag red jag och det gick riktigt bra. Ante skötte sig snyggt och gick i riktigt bra form. Det som inte är så bra är att han hade bippor på kroppen. Det såg ut som nässelutslag. Jag hoppas att det är bättre nu när jag går ner och tar in dem. Sprider de sig måste jag nästan ringa ut veterinären. Det är aldrig roligt.

"Biporna" var små bulor och vissa av dem hade som sårskorpor där det kommit ut sårvätska som torkat. Min erfarenhet säger att det inte är så bra. Vänta och se lite. Förhoppningsvis är det hårsäcksinflammationer från att han haft täcke, men jag vet faktiskt inte.

Bästa lösningen brukar vara att rida hästen så den blir av med det som är gift inuti kroppen. MB brukar få bippor hon också och de blir fler om hon vilar. När hon rids är det som att de går ur kroppen av arbetet.

Vi får helt enkelt vänta och se. Ni får en update när jag kommer tillbaka från stallet. Innan jag gör den måste jag lämna hunden och tanka bilen bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela