Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min nya medryttare

Publicerad 2012-02-01 05:10:00 i Vanlig vardag,

Idag kommer min nya medryttare. Den "gamla" hade ju fräckheten att flytta till Frankrike nu. Usch och fy så fräckt! Nej då, jag hoppas verkligen att hon får det bra. Hon ska jobba på ett kryssningsfartyg typ lyxyacht och det är säkert asakul. Vi kan ju fortsätta förfrysa här bland minusgraderna.

Imorgon kommer iaf den nya och on kommer att börja med en dag i veckan så att allt fungerar och om och när det gör det utöka med fler dagar. Det är ju toppen för alla och jag har någon från dag 1 som hjälper mig.

Norton har börjat få något superpulver som jag fick av en person för ganska länge sedan. Egentligen var det tänkt till en annan häst, men Norton tyckte jag behövde det bättre och innan jag hade kommit iväg med det till den andra hade det säkert hunnit tyna bort. Det heter Horse Amino och är en sammansättning av alla aminosyror. Jag orkar inte förklara det här med aminosyror och protein för er just nu. Vi kan ta det en annan gång. Dock är jag som vanligt skeptisk till allt vad pulver heter. Norton fick som magkur vetekli. Jag vet, jag är en loppa, men vetekli är gammalt och beprövat. Jag har kört hela listan med specialmaggrejer och inget av det fungerade förut.

Ante verkar pigg och normal igen. Han måste ha haft någon liten infektion i kroppen och kanske att han hade feber. Nu är han iaf normal och tycker att det här med innetid är överskattat. Han försöker att äta på allt som kommer ivägen för hans läppar och han verkar överlag vara tillbaka i sitt ADHD-läge. Han har även ätit lite mer och "fixat" lite på sin boxdörr. Jag får ta och fixa tillbaka det han håller på med någon dag innan han har plockat isär den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela