Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jo, lite elak är jag trots allt *a confession to make*

Publicerad 2012-02-01 21:09:20 i Vanlig vardag,

Sitter här nu och har kommit upp efter att ha haft den nya medryttaren i stallet. Allt är klart det är skönt. Imorgon är jag ledig och världens bästa hyresgäst släpper ut hästarna så jag får SOVMORGON!!!! Det har inte jag haft på fyra veckor nu. Fatta FYRA VECKOR! Vet ni hur länge det är? En hel evighet om ni frågar mig. Vson har annan tidsuppfattning. Han svarar bara nu om jag säger tid. Enligt honom är imorgon en dålig dag för sovmorgon. Han säger att det räcker väl om vi kliver upp när klockan blir nu.

Idag var medryttaren i stallet och eftersom jag inte har något liv, eller i alla fall alltid aningens tråkigt (Konstigt att Ante valde mig som ägare. Vi är väldigt lika.), måste jag hitta på saker. Den här gången blev det nya medryttarens blogg. Of course har jag googlat(även kollat fb). Jag hittade först medryttarens personliga blogg och sedan hittade jag även den som hon har med två kompisar. Jag såg att hon tog kort på sin nya medryttarhäst NortonBorton med hans alfpäls. Hans mule ser dessutom lite nedkissad ut just nu eftersom han envisas med att doppa huvudet ned i hösilaget, och alla som haft en häst med vitt i ansiktet vet att det missfärgas till någon kissaktig ton då. Jag är ju så elak att jag sitter och väntar på att läsa vad som skrivs och titta på bilden. Det kanske inte är elakt, men det känns lite fult. Kunde jag inte bara säga: Jag gjorde lite detektivarbete och googlade fram dina bloggar. Bara så du vet. Eller något i den stilen, nej, nej, det var ju fult att göra så, det kom vi på för någon dag sedan. Man måste smyga med sådana saker, precis som med Facebooksnokandet.

Nej, nu måste jag sätta mig och kolla om den bloggen är uppdaterad. Det är ju inte så att jag har något bättre för mig. Kanske måste fundera på om jag inte behöver en tv ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela