Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag har mördat bloggen

Publicerad 2012-02-02 19:12:23 i Vanlig vardag,

Varför tror jag att jag är så jävla bra jämt? ALLA fel ni kan hitta här på sidan nu beror helt och hållet på mig. Varför skulle jag vara och fingra i koden? Det som är kallat kodmall är ju inga problem att hålla på med där förstör man som inget. Grejen är väl att jag fingrade där det står: If don´t know exactly what you do. Don´t touch this. I min värld är den texten för alla andra och gäller inte mig. Det är väl så det fungerar. Bloggen ser därför ut som crap just nu och jag lyckas inte åtgärda det. Hmm.....don´t touch this? Det lockar ju bara ännu mer till att röra det. Ni vet, som att hålla en klubba framför ett barn, men det får inte äta. 

Hann byta design medan jag skrev detta och det verkar fungera, men jag vill ha tillbaka min gamla design. Hmm....måste fundera lite och tillkalla experthjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela