Real Time Analytics

Livet På En Kant

Intressant när hovslagaren var här idag

Publicerad 2012-02-15 16:53:25 i Vanlig vardag,

Hovslagaren kom och skodde Norton idag. Det var väldigt intressant att vara med. Han har ju fel på en hov sedan födseln, men det var int edet som var intressant idag. Det var hans bakfötter. Jag ska berätta mer när jag kommer in från stallet senare.

Man kan verkligen säga att detaljerna och de små sakerna är viktiga när de gäller hästarna och deras hovar. Jag förstår att de som fokuserar på mängden spån i boxen inte kommer någonstans. Det är ju bokstavligen att fokusera på skiten att göra det. Idag såg jag verkligen svart på vitt hur jävla noga det är och jag har något att relatera till när det blev ett mini-minifel på ena skon. Intressant kan man lugnt påstå. =)

Jag ska berätta så ni alla förstår, men nu nmåste jag ner och städa innan min hyresgäst kommer och ser all skit jag lämnat på stallgången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela