Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur skulle det annars kunna vara så att jag är så mycket bättre än er?

Publicerad 2012-02-18 22:31:30 i Vanlig vardag,

Idag har jag ridit båda hästarna. Hjälp, vad roligt det är!!!! =D


Morgonen började med att jag hade sovmorgon. Jag och Vson gick ner och klippte Norton sedan. Han hade riktigt damp idag, Norton alltså och halva huvudet är fortfarande kvar att klippa.  Suck och stön! Borde han inte kunna stå still vid en ålder av 22? Jag blev iaf tvungen att släppa honom på ridbanan medan jag hämtade ridutrustningen från sadelkammaren för jag vågade inte lämna honom själv på gången. Han körde en onemanshow på volten under tiden.
Sedan bar det av ner till sommarhagen. Vson följde med och jag vet inte vem som hade roligast, men jag tror det var Vson. Norton var inte ett dugg trött utan vi taktade(!!!!!) in på stallplanen. Jag insåg att hästen måste arbeta och tryckte in hunden i en box och tog tokskallen Norton med mig ner till ridhuset. Behöver jag säga att han glänste idag?


Vi hade lite publik från början och hon glodde som fan kan jag säga. Den kvinnan och jag har haft en par duster tidigare då vi inte delar åsikt i mycket. Glo på för fan. Det är få förunnat att kunna få äga en Norton.  Hon gick ut och vi körde vidare.

Jag tycker om känslan när man gör värsta värstingökningen i trav på honom och känner lite njae, den blev lite slängig och jag kände inte att han gjorde den helt hundra genom ryggen samtidigt som den som eventuellt satt bredvid hade fått gåshud av den otroligt flashiga traven. Det är mojs! Eller den när man gör en tiometersvolt inåtställd i förvänd galopp och är lite missnöjd får två galoppsprång var inte riktigt i balans. Höga krav? Nä, det tycker jag inte. Jag är nöjd när jag gör piruetten i förvänd galopp igen. Jaså, du tror mig fortfarande inte? Tänk på att det tar tid att få en häst på 22 i form igen.


Ante gick jag ner med efter och han startade som vanligt med kamelen. Jag har börjat störa mig som fan på det och blir riktigt irriterad. Det är inte rätt häst att vara irriterad och rida. Nåväl, vi kom över det. Måste dock arbeta lite med mitt temperament i höger galopp och rätta till det faktiska problemet och inte lösa det temporärt bara. Något blir ju tokigt när det kommer till höger galopp. Jag måste bara komma på vad det är. På slutet gick han dock som en Gud. Han är nog kanske Gud till och med.  Idag gjorde han jättefina öppnor mot spåret från snett igenom. Jag har aldrig lärt honom sluta på det sättet. Ni tror att jag rider utan plan. Jag vet det, men det är ni som rider planlöst. Hur skulle det annars kunna vara så att jag är så mycket bättre än er? Min häst kommer att speeda om er alldeles strax, trots att vi haft både skador och sjukdom som gjort att vi kom 1,5-2 år efter.


Jag har precis fått tillbaka min geist så watch out. I will beat you all. Ni anar inte vilken kapacitet jag egentligen besitter som ryttare och när det kommer till tävling vet jag att jag är en miljon gånger starkare mentalt än er så ni kan helt enkelt inte vinna över mig. Kaxigt? Nä, det är bara sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela