Real Time Analytics

Livet På En Kant

Galna grejen och stallet nästa

Publicerad 2012-02-13 16:46:08 i Vanlig vardag,

Nu ska jag ner till stallet. jag hoppas att Antes bippor försvunnit nu. Under dagen har jag fått flera varianter på vad det skulle kunna vara. Just för sekunden har jag inte tid att rabbla upp alla, men jag kan skriva det lite senare när jag kommer in ikväll.

Idag blir det ridning av båda hästarna. (Hoppas jag) Det var inte nollgradigt som datorn sa i morse. Jag fick värsta chocken när jag öppnade dörren och kylan förfrös halva mig. Jag var tvungen att springa in och kolla termometern. Den visade på kallare än -10. Hästarna fick gå med bara regntäcke. Jag tyckte det var för kallt för att de skulle gå utan helt när de är vana att ha täcke på sig.

Idag fick jag ett besök som gjorde mig lite paranoid gällande min galna grej som jag berättat om. Det är nog bara en slump, men jag är som sagt paranoid och blir lite lätt nervös för sådana här saker. Jag är så rädd att folk ska tycka att jag är galen och knäpp. Att jag stalkar eller något sådant. Allt jag vill är att vara normal och diskret. Tyvärr ligger nog inte det närmast till hands när det gäller min personlighet och jag har inte för avsikt att jobba på det heller. Om jag nu inte får någon "bekräftelse" på det jag gjort kommer jag ju aldrig mer att kunna träffa på personen. Det är så jag fungerar. Om vi skulle vistas på samma ställe måste jag smyga runt och gömma mig. Till vilken nytta liksom? Jo, jag antar då att den personen tycker att jag är dum i huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela