Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem är jag?

Publicerad 2012-12-10 10:29:12 i Vanlig vardag,

Jag har ställt mig den här frågan ganska mycket senaste tiden. Mestadels när det kommer till andra människor och mig själv. Vem av är jag? Vad står jag för? Det jag har kommit fram till nu är att jag börjat ställa mig frågan. När jag ser på mig själv, identifierar jag mig själv med någon annan?

Det jag menar är, är det jag eller den som tänker så här? Jag har sållat ut mig själv som i ett spel. Den här gubben är jag. Den här gubben är den. Den gula gubben är den. Osv. Sedan är det som att jag har en liten lista ovanför där jag nålat upp personlighetsdrag för varje gubbe. Det här har gjort att jag har kommit fram till min egen identitet, mina åsikter, mina värderingar och mitt liv. Det var nyttigt och det mesta tycker jag om. Vissa saker vill jag ändra på.
 
Jag har redan börjat komma på VAD jag vill ta avstånd ifrån och vad jag vill ha istället. Det är just det här med vad jag vill ha istället som jag fokuserar på. Jag vill ha det jag vill ha. Det är det jag eftersträvar. Med allt i livet.
 
Den tredje saken att skriva upp på pappret blir nog vilken typ av relationer till andra människor jag vill ha. Det flesta människor jag umgås med hästmänniskor och redan där har det blivit lite knivigt. Hästmänniskor är ju inte kända för att vara "normala", men jag får väl önska att jag vill ha bra hästmänniskor i min närhet. Jag har en hel del önskningar angående min kommande arbetssituation också och det antar jag löser sig när de är dags. Idag är det ändå en omöjlighet för mig att arbeta mer än någon enstaka timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela