Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trosförsäljning på G igen!

Publicerad 2012-12-17 12:33:37 i Vanlig vardag,

Fick en "beställning"av en person som ska ta med sig en påse till sitt jobb med lite underkläder. Det är ju kanonbra! Själv spenderar jag den mesta av min tid inomhus. Jag orkar ju inte ens ta hand om mina hästar själv. Såå less på att vara sjuk nu. Jag önskar att jag vore åtminstone lite piggare, men om jag blivit bättre så är det inte någon märkbar skillnad. Vad ska jag göra? Känns som att det inte finns något att göra och jag har inga fler ideer nu.
 
Julen kanske gör att jag blir lite gladare. Tack och lov innehåller den i år noll i stress. Det blir en jul hemma. Lugnt och stilla. Mycket behagligt. Det passar med tanke på min "kondition".
 
Har jag berättat att jag prövade köra bil häromdagen? Det gick, men attans, vilken dålig bilförare jag är. Extremt tunnelseende, koncentrationsförmågan mycket kraftigt nedsatt och koordinationssvårigheter. Det hela avslutades med fetinghuvudvärk. Jag vill nämna att jag bara körde 5 km totalt sett och det på småvägar utan nämnvärd trafik. =( Jag hoppas verkligen på förbättring. Bara så ni vet har jag vettet kvar och någon bilkörning kommer inte att upprepas förrän jag är bättre så nu behöver inte vara oroliga där ute i trafiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela