Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stiltje.nu har infunnit sig.

Publicerad 2012-12-28 15:07:51 i Vanlig vardag,

Jag känner att jag har tappat stinget idag.

Jag måste alltid fundera på saker som kärlek och mina "affärsgrejer".
 
Det är saker som alltid är på ON i hjärnan. Nu är jag lite fundersam över hur jag ska bli av med alla kläder jag köpt in. Det är egentligen inte ett problem utan det är mer var ska jag välja sätt.
Angående kärleken tänker jag mest på om jag ska fortsätta tänka på "den här personen" eller om jag ska börja lägga energi på någon annan. Jag vet att jag inte kan hitta någon annan så länge jag vet att jag kommer att jämföra med honom eller vet att jag skulle lämna den jag träffar om han "kom tillbaka". Det blir väl som det blir. Senaste tiden känns det ju bara som om vi gått om varandra.
Jag tycker om att prata med honom och han har alltid bra och vettiga ideer. Jag skulle behöva dem nu när jag inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga. Vem vet, slumpen kanske spelar in just idag.... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela