Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallet en sväng!

Publicerad 2012-12-18 16:39:00 i Vanlig vardag,

Ska ner till stallet en sväng nu. Vi skulle hjälpas åt att bära in en höbal. Höbonden kommer endera dagen och det är bra om det är färdigt ute när han kommer med nästa leverans. Allt blir så mycket lättare när man kan hjälpas åt. Dessutom blir det inget gnäll på vem som gör vad och vem som inte gör var.

Det är så skönt just nu för det är verkligen inget gnäll hit eller dit om vem som gjort eller inte gjort vad. Jag tycker verkligen om mitt stall och det har kommit att bli precis så som jag vill ha det. Vissa saker skulle givetvis vara snäppet bättre, men det får komma eftersom. Rom byggdes inte på en dag och även om vi kallar stalldelen Palatset är det långt ifrån ett slott.

"Det är inte hur vi har det, utan hur vi tar det."

Jag har ett stall. Jag har boxar jag kan hyra ut. Jag har grundförutsättningen i två bra hyresgäster. Stämningen i stallet är bra. Det känns som att det bara blir bättre och bättre. Jag önskar lite förvaringsutrymme i stallet till varje häst. Jag måste bara bestämma hur det ska se ut. Sedan är det lite andra saker jag vill ska bli snäppet bättre, men det kan inte ordnas förrän till våren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela