Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu mår jag ju dåligt istället.

Publicerad 2012-12-20 12:27:00 i Vanlig vardag,

Usch, jag mår alltid dåligt när jag kommer på att jag måste lägga ner den jag är intresserad av. Det känns bara så fel. Men vad ska jag göra? Jag måste. Det går väl över. Jag måste gå vidare helt enkelt. Jag kan inte sitta här och skriva om honom. Det, i sig torde kännas korkat, det gör det faktiskt inte. Tänk om han skulle läsa. Vad fan skulle jag säga då? Äh, skit sak samma. Vi kommer ändå inte träffas för det har han bestämt. Jag måste ha gjort något så fruktansvärt hemskt mot honom, vilket jag faktiskt inte ens vet vad det är.
 
Jag blev faktiskt otroligt sårad själv. Någonstans inser jag att jag har viss del i det själv, men han skulle ha sagt nej från början. Vi skulle aldrig ha träffats över huvud taget. Jag blev ännu mer sårad när jag märkte att han till varje pris undvek mig under en lång tid. Det jag inte fattar är varför jag inte bara kan lägga ner. Jag får liksom inget avslut. Jag hatar det.

Ännu mer sjukt är väl att det känns bättre när jag tänker på honom. Det kanske bara är så att jag vill ha en ursäkt. Någon sådan kommer jag aldrig att få. Det vet jag. Det är nog helt enkelt bara så att jag får gå vidare. Hitta någon annan. Jag måste. När jag inte längre känner mig sårad och ledsen är det väl dags. Jag vill hellre träffa honom, jag vet att det tyckas helt stört efter vad jag skrivit, men så är det. Jag önskar att han hade kunnat visa lite intresse iaf, men inte det minsta. Det finns liksom inte ens en tillstymmelse till något som helst intresse. Det om något talar väl för sig?
 
Det bästa kanske hade varit om han hade läst något av allt det jag skrivit om honom.

Nu mår jag ju dåligt bara för att jag skrev och tänkte negativa saker om honom. Det kanske är bättre om jag tänker och skriver bra saker. Uppenbarligen verkar jag ju inte kunna sluta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela