Real Time Analytics

Livet På En Kant

I slutändan...

Publicerad 2012-12-28 10:01:09 i Vanlig vardag,

Jag får lite ångest när jag ska ta bilderna till min butik. Den där provdockan glömde jag ju buda på så bilderna känns så B-iga. Egentligen borde det inte spela någon roll. Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska lösa det hela. Jag har ju sålt med mina B-iga bilderna tidigare så jag är nog mest löjlig.
 
Jag behöver bli färdig med butiken. Det är bra för idag kan jag få hjälp med en del saker. Jag orkar inte sitta och skriva ihop texterna som jag behöver. Jag känner att jag behöver börja sälja nu också. Jag kan inte bara köpa in.
 
Jag väntar fortfarande på lite som är på väg. Ett paket har jag flera som väntar med spänning på. Nu vill jag inte berätta i förväg, men jag tror att jag kommer att köpa in mer av det så snart de kommit och jag sett kvaliteten på varan. Jag hoppas att de ska vara så bra som jag vill (och de som vill köpa dem). Det skulle vara bra för alla. Nöjd säljare och nöjd kund. Det är väl det det går ut på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela