Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite ridning, sedan arbete trots semester

Publicerad 2012-08-05 16:10:07 i Vanlig vardag,

Vem sa att livet var en dans på rosor där man kunde vila fläsket? Inte var det jag iaf.
 
Nu ska jag ner till stallet. Idag blir det lite ridning på Ante. Han har ju envisats med att ta sig flugmasken och jag har inte hittat den. Jaja, inatt får de sova inne, men det kräver lite uppfyllning av spån och det har legat i min bil en vecka nu.
 
När jag kommer upp(red anm: upp är alltid hem till lägenheten) sedan måste jag jobba lite. Här går det inte att sitta på latarslet. Imorgon kommer bästa T tillbaka och då ska vi arbeta. Vi har MASSOR att göra. Vill vi sälja hästfoder gäller det att ligga i.
 
En av de första sakerna jag måste göra är att sålla de som inte vill köpa just mitt foder utan att bli irriterad. Det finns ju en drös andra aktörer på marknaden och det innebär att det finns konkurrens. Däremot äter inte RGBs hästar det fodret och jag menar med honom som grund. Hur svårt ska det kunna vara????
Jag har arbetat på det här med "alla kan inte köpa av mig". Det viktigaste är trots allt att fokusera på kunderna och kunderna är de som är intresserad av att köpa av just mig.
 
Jaja, först stallet och njuta av det fantastiska vädret. Imorgon är det aktivt arbete som gäller och förhoppningsvis få in någon ny kund. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela