Real Time Analytics

Livet På En Kant

Arbetsnarkomani

Publicerad 2012-08-09 22:52:19 i Vanlig vardag,

Det känns faktiskt som att jag drabbats av det märkte jag när jag läste igenom senaste tidens blogginlägg. Tro det, eller ej, men ni anar inte hur mycket jag jobbat de senaste dagarna. Av det ni sett här är det ändå bara en bråkdel.
 
För att göra det ännu värre har jag tagit det ett steg längre och gjort en kalender. Jag har gjort en slutdeadline för att hemsidan ska vara färdig på söndag. Imorgon ska jag åka och sätta upp lappar och broschyrer på Vallentuna Ridklubbs tävlingar. På lördag tänkte jag eventuellt åka och sätta upp lappar på fölvisningen på Stjärnborg. På tisdag ska jag åka och sätta upp broschyr på Sigridsholm här i närheten där de har Pay n Ride på onsdag och Pay n Jump veckan efter.
 
Under september har jag bokat in 3 tävlingsdagar som vi ska åka på. Eller, eventuellt åka på. Jag vill kolla hur många starter och så det är där först.
 
Jag har en TYDLIG plan över hur jag och T ska arbeta. Jag hoppas bara han är med på samma. Häromdagen när jag var lite "rädd" för en grej med det här gick han in och sa, ja, men nu gör vi så här bam bam bam. Det var SÅ skönt att ha någon som styrde upp det hela då. Vi utgör ett nästintill perfekt team, även om jag inte fått tag på honom idag........ =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela