Real Time Analytics

Livet På En Kant

Taggad idag...

Publicerad 2012-04-08 08:11:24 i Vanlig vardag,

Nu ska jag alldeles strax gå ner till stallet. Jag insåg att jag gjorde en tabbe igår när jag lät stalldörren vara öppen. Det var nästan -5 ute i morse. Suck och stön! Det var faktiskt inte så kallt igår när jag stängde och jag stängde väldigt sent. Jaja, bara inte vattnet är fruset.

Nu är jag ridklädd, redo att rida mitt första dressyrprogram på 16 år (jag har ridit ett däremellan, men det räknas inte). Jag har inget riktigt mål. Eller jo, det har jag, men 66% känns lite orimligt och jag vet inte var jag hämtat siffran. Jag kan väl säga att om jag har över 55% börjar jag inte gråta, över 60% kanske jag bara muttrar lite över allt jag måste förbättra och om jag får över 66% då tycker jag att det absolut finns något att bygga på. Då är jag till och med taggad att tävla. Nu har jag bett domaren att vara hård som på en tävling. Jag vill inte att någon är snäll så, utan jag vill ha en rimlig bedömning.

Men eftersom jag har stall har jag en hel del att göra innan. Till exempel måste jag ner och släppa ut hästarna nu och sedan åka och ta ut pengar till höbonden. Sedan blir det tillbaka och piffa häst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela