Real Time Analytics

Livet På En Kant

Spännande, vånda eller bara roligt?

Publicerad 2012-04-05 22:18:05 i Vanlig vardag,

Jag sitter här och ska göra färdigt min anmälan på sprangrulla.se. För er som inte vet vad det är är det stället där man anmäler sitt sto för betäckning. Min vånda är att det då nästa vår föds ännu en häst och jag då har 5. Såvida ingen dör eller säljs. Min största tanke just nu är ju: Är det det här jag vill? Det är inte bara det att ha de fem hästarna. Om det är det här jag vill måste jag lägga ner all energi, tid, ork och kraft på det här. Jag kan inte göra det halvbra eller bara någotsånär. Jag måste göra det bara totalt bra.

Jag måste någonstans skaffa mig en mer långsiktig plan för det jag vill och mina mål med hästarna då. Ante var det bra med tills han förra våren skadade benet, efter det har det bara halkat nedför. Det har liksom inte gått framåt. Det måste jag också ta tag i och göra en plan för.

Nu sitter jag här och funderar över mitt beslut. Jag vet egentligen vad det kommer att bli. Det vet jag faktiskt redan. Det är något annat jag har i åtanke om det som är det jag behöver fundera över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela