Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min nyfunna vän...

Publicerad 2012-04-16 09:39:55 i Vanlig vardag,

Var något seg idag trots att jag sov från det att jag kom hem igår från jobbet. Kanske kan det ändå bero på att jag pratade med min nyfunna vän till halv tolv igår. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Just nu sitter jag och söker en Heureka A så jag omgående kan börja min Fysik-kurs. Jag hittade en och om människan som säljer den svarar åker jag in tiill stan med Vson och hämtar den senare idag. Perfa skulle det vara.

Nu ska jag ner till stallet och fixa lite. Tacksamt nog skickade snälla L ett sms och frågade om hon skulle släppa ut mina hästar. I love you today!!!!! Om några timmar är jag på hugget igen. =)

Jag tror att det var allt just nu. Jag har lite till att göra, men det återkommer jag till senare. Nu vill Vson ut och jag ska ner och göra lite i stallet. Senare ska jag berätta om min lilla tillstötning med irländarna igen.....suck vad jag är pinsam när det gäller att prata engelska med dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela