Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite inspiration

Publicerad 2012-04-10 21:17:32 i Vanlig vardag,

Helt plötsligt har jag, från oväntat håll, fått lite inspiration till att göra iordning lite här hemma. Ikväll var jag och tittade på ett rum som blev tapetserat hos min mamma och MG vad snyggt det blev. Jag skulle aldrig ha valt den tapeten om jag sett rullen eller lilla provbiten som var uppsatt, men nu bara älskar jag den.

Blev sjukt inspirerad att göra något här. Nu hyr ju jag bara i andra hand så det känns lite overkill, men det bara kliar i mina händer. Det var inte så att inspirationen kom därifrån utan från ett helt annat håll. Det var en som bla frågade mig om jag får tapetsera och så om jag vill och jag sa att jag inte har någon aning. Jag har ju liksom inte ens haft en tanke på något sådant. Allt är ju liksom bara vitt här och det är väldigt neutralt.

Nu måste jag sova. Jag har en hel del arbete kvar den här veckan och igår var jag sjukt trött och sov någon timme efter jobbet. Måste vila kroppen lite ibland. Om ett tag kanske jag vågar berätta om min kommande mardrömslördag.

Jag måste fråga er en sak. Om man skulle ha en mus eller råtta inne. Måste man se bajs någonstans, eller kan det finnas någon ändå? Precis nu lät det som att det var något här inne, men jag har aldrig hittat något bajs. Jag har hört ljudet förut också så det känns ju lite oroväckande.

Här är tapeten som sattes upp i kväll. Den är köpt på Rusta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela