Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag känner att jag har ett behov av att förklara mig *behöver råd*

Publicerad 2012-04-21 22:35:54 i Vanlig vardag,

Jag känner att jag kanske måste förklara "jag vill vara ifred"-grejen. Som det nu tror han antagligen att jag inte vill ha med honom att göra för att jag är intresserad av honom - vilket på sätt och vis både är rätt och fel. Jag är intresserad av honom, men inte så mycket att vi inte kan umgås utan att det skulle skada mig på något sätt. Det jag inte anser är rätt är att han faktiskt har en fv. Det är ju hans problem och vi har inte gjort något som är fel.

Anledningen till att jag vill vara ifred är helt enkelt den att vi umgås för mycket med tanke på att han har fv och om jag vore henne skulle inte jag vilja ha det så. Jag gör bara saker så länge det känns ok om jag skulle stått på andra sidan. Nu har jag då lagt ner pga att jag vill visa henne den respekten. Även om jag aldrig träffat henne är hon som medmänniska värd den respekten jag vill få av andra.

Som det är nu tror han antagligen att jag skrev "jag vill vara ifred!" pga att jag skulle ha känslor för honom vilket ju är fel. Ska jag ta mig besväret och tala om detta. Jag tycker verkligen om honom som bara vän, men som det är nu kan vi inte vara det utan att det blir fel. Vad tycker ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela