Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag hinner inte riktigt blogga nu

Publicerad 2012-04-19 06:14:40 i Vanlig vardag,

Det har verkligen blivit så senaste veckorna. Jag har varit trött och haft annat att göra. Bloggen har inte haft någon plats i mitt liv helt enkelt. Jag är ingen sådan som skriver "jag har varit så dålig på att blogga senaste tiden jag ska bättra mig". Nej, det fungerar inte så. Jag skriver när jag har tid helt enkelt. Dessutom blir inläggen inte lika bra när man inte har tid och ork att lägga ner lite energi på dem och de blir inte så roliga och intressanta.

Grejen när man inte bloggar är väl att man egentligen gjort en massa, men att man helt enkelt inte har tid att skriva ner det på ett snyggt sätt. Igår var jag i stallet, hade smskonversation med min nya vän, duschade och gick och la mig. Jag orkade inte ens öppna datorn på kvällen. Om det inte varit för att min vän och jag helt enkelt inte kan sluta prata hade jag nog ringt, men vi kan ju inte prata oss igenom kvällarna varje kväll. Vi ska ju båda upp ganska tidigt varje mogron.

Nu, däremot ska jag jobba så det blir på återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela