Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hej storlek S! =D

Publicerad 2012-04-28 08:43:56 i Vanlig vardag,

Jag är ledsen, jag hade helt enkelt inte tid att skriva något igår. Först jobbade jag extra som ni vet. Direkt efter det åkte jag till stallet och lät Vson vara ute en sväng. Sedan bytte jag bara kläder åkte och hämtade min mamma och skjutsade henne till Systemet. Mycket viktigt förstår ni. Kön därifrån var den längsta jag någonsin sett på den parkeringen. Katastrof var också att Bacardi Breezer var slut. Snacka om synd!

När vi väl tagit oss därifrån och jag lämnat av henne hemma hos sig igen körde jag som en galning iväg till Stinsen. Kjolen, ni vet, som jag redan älskar vid det här laget var ju bara tvungen att införskaffas till kvällens arrangemang. Nu hittade jag även något upptil och jag är HELNÖJD med outfiten till ikväll. Jag vet inte hur många gånger jag höll i något som var svart. Tack och lov kom jag på mig själv. Jag vet inte hur ni har det, men halva min garderob är svart. Linnet jag köpte blev stl S. Jag provade först M, men den var jättestor. Nu hoppas jag att S sitter bra för jag orkade inte gå tillbaka till provhytten igen.
 
När jag handlat outfiten gick jag vidare till Gina Tricot. De har sjukt snygga ringar där och vet ni vad jag hittade där???? En hel hylla med 75% rabatt på smycken. Love, love, love, love. =)

Efter shoppingen blev det hem till mamsi igen och äta. De åt pizza, men själv unnade jag mig en Steak & Cheese från Subway. När jag kom hem spenderades resten av kvällen åt att prata med en viss person. Kan ni gissa vem?? Hihihihihi! Det blir bara bättre och bättre.

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2012-04-28 09:49:16

Jag är grymt nyfiken på vad det är för kjol som du bara måste ha. Bild?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela