Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vill ha lite underhållning

Publicerad 2011-09-03 22:44:16 i Vanlig vardag,

Egentligen borde jag följa guruns råd, men jag vet inte om jag har lust just nu. Det var vettigt, det var det. Han har koll på livet, eller, egentligen vet jag inte det, men han har koll på det jag behöver ha hjälp med. Nu är det så att jag kanske tycker att hans råd är tråkigt i just det här fallet och att jag istället följer mitt egenvalda dåliga råd.

Jag funderar helt enkelt på att lösenordsskydda bloggen. Rådet från honom handlade inte om det direkt utan mer indirekt. Nu är jag ju lite finurlig och givetvis ger jag ALLA möjlighet att få lösenordet, med lite detektivarbete såklart. Lite som en skattjakt! Det är underhållning för mig. Att se om de klarar av uppgiften. Lösenordet är ju dessutom barnsligt enkelt och faktiskt lite töntigt, men jag vill se om ni är intelligenta nog att få ta del av min blogg. Den ena tror jag är det, men inte den andra. För den ena har jag inte lyckats klura ut vem det är än. Resten har väl redan fått det tror jag.

Sedan undrar jag ju också vem som gått in och röstat på mitt förra lösenordsskydda bloggen-inlägg och röstat på ja, så länge jag får lösenordet, men som jag sagt innan. Jag ser inte vilka som röstar eller när det har blivit röstat. Det stör mig, men det är faktiskt rätt att det är så. Det skulle vara fult av mig att göra på något annat sätt så att jag sett vad ni röstat. Den här bloggen är ju ingen diktatur, även om jag gärna skulle vilja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela