Real Time Analytics

Livet På En Kant

This happened today

Publicerad 2011-09-16 21:15:35 i Vanlig vardag,

Idag har jag jobbat och det gick bra. Det var som vanligt. Tog mitt fordon och flyttade bajs från A till B. Sedan åkte jag till stallet och pysslade med mina hästar. Hovslagaren tyckte inte att han behövde masa sig ut till min häst och sätta på Nortons sko. Jaja, hans problem, eller just nu mitt och Nortons, men nu blir det hans problem också för han tappade iom det tre kunder.

I stallet blev det ganska mycket fixat, tyvärr upptäckte jag en tråkig sak också. Någon hade tagit en nosgrimma från ett av mina finare träns (GlenGordon) och denna hittade jag bland en annan persons grejer. Jag blir så jävla trött på att folk inte kan hålla fingrarna i styr. Ska man behöva märka varenda liten pinyl eller? Jag tycker inte det, men det är uppenbarligen ett måste. Igår eller förrgår hittade jag ju andra saker som "försvunnit". Imorgon ska jag gå igenom ALLA mina saker och jag hoppas verkligen att det inte är mer som är borta.

Nu väntar jag på "mannen" och han borde väl dyka upp snart hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela