Real Time Analytics

Livet På En Kant

Senaste tiden har bara inte saker gått min väg riktigt

Publicerad 2011-09-12 22:39:22 i Vanlig vardag,

Jag känner verkligen att jag inte är så engagerad med den här bloggen längre. Inläggen blir inte så bra heller. Jag måste fundera vidare på mitt fortsatta skrivande här i bloggen. Snart händer det väl lite i mitt liv igen. Just nu går jag och väntar på att en sak ska hända och då blir det lite stiltje på andra fronter. Idag hade jag tänkt rida Norton första gången på evigheter, men nu blev det ju inte så. Istället satt jag och softade lite i stallet, lekte med hunden och sorterade lite av mina saker på loftet. Det är inte så roligt att skriva om det.

Imorgon måste jag hitta på lite saker att göra också för det lär också bli en lång dag då jag ska titta på träning på kvällen. Har jag tur är det någon i stallet och då kan jag rida Ante. Honom rider jag nämligen inte om jag är själv. Han är lite för stökig för det. Han är lite komisk den hästen. Ena L i stallet har hängt upp lite leksaker åt honom och han är den första häst jag ser som faktiskt leker med sina leksaker.

Jag får se hur jag gör med bloggen. Någonstans måste jag hitta tillbaka till det jag brukade skriva. Lite roliga inlägg med glimten i ögat. Senaste tiden har bara inte saker gått min väg riktigt. Typ hästar, utbildning och så vidare. En hel del har bara gått käpp rätt åt helvete känns det nästan som, fast så illa är det inte. Utbildningen kommer jag ju inte att kunna söka in till för jag hinner inte få betyg i mina ämnen som jag behöver och jag blev jävligt besviken faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela