Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blev jag besviken! =´(

Publicerad 2011-09-12 21:18:46 i Vanlig vardag,

Jag kom precis hem och satte mig vid datorn och blev lite besviken. Det är faktiskt så att jag hade sett fram emot en sak och nu var det inte så. Suck, men, men jag tror inte jag behöver vara besviken länge. Har en känsla av att den besvikelsen inte kommer att vara hela kvällen.

Hunden var med mig på jobbet idag och då måste han sitta ute i gäststallet medans jag jobbar. Varje gång vi har gått ut på rasten kommer han på att han vill sitta i en annan box än han gjorde innan den rasten. När han har sprungit in i den nya tittar han på mig med en tjurig blick som ett litet barn. Han gör exakt likadant varje gång. Imorse när vi gick åt gäststallhållet sprang han fram till M som jag jobbar med och tittade på mig och såg ut som att han sa: Jag vill hellre vara med honom! Nu sitter han ganska snällt i en box där ändå. Iaf när jag kom och hämtade honom för att gå hem trampade han rakt på kanten på sitt vatten så att hela skålen flög rakt upp på mina byxor. Jag blev väldigt blöt och det såg ut som att jag pissat på mig. Det var "sådär" roligt när jag gick upp mot bussen faktiskt. Det är ju inte direkt så att man drömmer om att kliva på bussen nerpissad. Jaja, jag överlevde.

Imorgon ska jag titta på Joy när hon är med på hoppträning och den här träningen kanske är något för mig också. Nu känns det väl lite halvdant att gå in och träna för någon som har varit ´ridskolefröken´, men jag har faktiskt ridit för henne förut. Jag kommer inte ihåg om det var bra eller inte, men imorgon ska jag titta och sedan åka med Joys snälla ägare hem. Jag fick skjuts av henne idag med och det gjorde mig lite happy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela