Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu alla dressyrmuppar. Titta hit! Ni kommer att bli avundsjuka.

Publicerad 2011-09-26 22:20:19 i Vanlig vardag,

Min tränare flyttade ju för drygt ett år sedan som ni kanske vet om. Efter det deppade jag ihop lite med ridningen för jag vet att det inte finns någon som kan ersätta honom. Nu har jag hittat lite hopp igen.

Där jag arbetar nu finns det en väldigt duktig ryttare tillika tränare och idag gick jag fram och frågade om jag kunde få träna för denna. Det gick för sig. Så jävla glad är jag. Bara det att få hoppet tillbaka gör livet värt att leva (så illa är det ju inte, men det kändes bra att skriva så).

Jag har lite mer att berätta, men jag återkommer när jag vet mer och vet vad jag kan skriva. Äntligen lite spänning igen i mitt liv. Som jag skrev i rubriken - ni kommer att bli avundsjuka! Alla ni som håller på med dressyr iaf. Själv är jag ju "bara" en hoppryttare, men jag vill vara bäst på allt jag gör och det enda som duger åt mig är det bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela