Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mot nya äventyr....

Publicerad 2011-09-09 15:01:52 i Vanlig vardag,

Nu bär det av mot stallet alldeles strax. Det blir en sen kväll där ikväll. Vanligtvis tycker jag om att vara färdig tidigt, men idag har jag "kvällen" och då blir det lite senare. Förhoppningsvis får jag sällskap av både en och annan när jag är där. Det är så hiskeligt tråkigt att vara ensammen i stallet.

Ridbyxorna lämnade jag där igår med någon form av förhoppning om att jag kanske skulle ta mig för att rida lite. Det hade varit en fördel att smygstarta med Norton, men skon hänger fortfarande på täckeshängaren i väntan på att få sitta fast på hoven igen. Om det blir ridning blir det Ante.

När jag kommer hem sen ikväll ska jag göra lunch till imorgon när jag jobbar heldag. Det kommer att bli supergod lunch imorgon och på söndag. Nej, nu är det dags att börja packa ihop och bege sig mot stallet. Snälla L har lovet att hjälpa mig med hästarna i helgen då det blir långa dagar att jobba helg på mitt jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela