Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite mat och sedan stallet

Publicerad 2011-09-24 10:33:02 i Vanlig vardag,

Nu ska jag iväg till affären och fixa lite frukost. Sedan ska jag åka iväg till stallet och jag tänkte rida på mina tottolottosar idag också. Igår red jag båda. Norton fick ett kort och lite lätt pass. Tänkte att det kunde vara lämpligt med tanke på hans hovar. Han var lite stel och kantig, men det är väl inte så konstigt när hästen är gammal och inte blivit riden på några dagar.

Ante gick bättre än tidigare dagar och jag vet faktiskt inte vad som hänt med hästen. Han är helt fantastisk helt enkelt. Idag ska jag fortsätta med samma som igår. Formen är ganska stadig nu bitvis. I veckan har jag jobbat med att rida honom på yttertygeln och få ställningen genom innerskänkel. Vid minsta lilla tryck på innerhanden när jag rider på volt i galopp byter han bak. Jag tror att ställningen kommer vilken dag som helst. Igår prövade jag att flytta honom lite för skänkel och han förstår vad som menas med hjälpen nu och det är kul. I trav börjar vi redan kunna ställa lite inåt med yttertygel och innerskänkel redan. Bara att njuta så länge det varar och går framåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela