Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag vet inte vem jag försöker lura

Publicerad 2011-09-30 22:16:58 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag trodde att jag hade kommit över det, men ack så fel jag hade. Igår stannade mitt hjärta. Det är inte likt mig att agera på det sättet jag gjort senaste tiden. Jag vet anledningen och den är tillräckligt god för att jag ska kunna forstätta på samma spår. Gentemot mig själv blir det däremot dubbelmoral. Jag har lovat mig själv att alltid, oavsett vad vara ärlig mot mig själv. Nu var jag inte det.

Det ska ganska mycket till innan jag inte ska våga. Faktum är att det är första gången jag kommit till det stadiet, att jag inte vågar alltså. Det är svårt när det inte är en själv som kan påverka för då står man där handfallen.

Igår ville jag så gärna gå bort och säga hej, ja, nu sa jag ju hej, men jag ville väl säga något mer. Nu vågade jag inte. Jag är så jävla rädd för att få ett nej. Frågan är vad jag var rädd att få nej för. Jag hade med 99% sannolikhet inte frågat något där risken att få ett nej ens hade kommit upp.

Egentligen det jag vill är att någon ska komma och säga: "Man var ju bara nervös, och man skulle plocka ner månen med ett litet blått snöre runtom bara man fick en chans till." Delen nervös kan ni hoppa över, det är vi alla till och från, men det där med plocka ner månen. Jag vill ha någon som skulle vara beredd att göra det och kan du inte tänka dig att göra det för mig. Ja, då är du inte värd mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela