Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag blir så besviken!

Publicerad 2011-09-29 21:54:49 i Hästarna,

Idag hade jag bokat med en potentiell medryttare. Hon skulle komma kl 18 och vid fem kom jag på att jag glömt att skicka vägbeskrivning till henne. Då svarar människan att hon glömt bort. Vadå glömt bort? Hur fan kan man glömma bort att man bokat provridning för att bli medryttare? Idioter säger jag bara. Inget att ha helt enkelt.

Efter ridturen på Norton igår kändes det däremot inte som något lidande att rida även honom. Visserligen var han inte fullt lika fräsch som igår, men han är en gammal man och har haft lite trassel med benen nu under sommaren. Ridturen blev inte så lång. Mest galopp också faktiskt. Jag lät honom springa på lite och han tyckte det var jätteroligt. Det var till och med så pass att han hann tänka bocksprång. Det är inte ofta han är så busig, men jag blir bara glad om han tycker det är roligt.

Ante gick också superbra. Inte i början för då kände jag mig uppstressad över en sak och var väldigt spänd. Sedan när det som orsakade stressen försvann gick han superbra igen. Nu blir det nästan inga byten i högergalopp på långsidan. Bara något enstaka med frambenen.

Jag är riktigt nöjd med hästarna även idag. Nu känns det bra att ha lämnat stallet när jag putsat sakerna jag använde. Det är så mycket roligare att komma till stallet nästa dag och allt är rent, mjukt och i ordning. Jag vet inte om det är en gammal arbetsskada eller om det tillhör mina adhdtics(eller vad jag nu har). Ordning måste det vara hursom och träns och allt ska vara putsat. Jag lider verkligen när det inte är rent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela