Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hoppträning, det är bra att skylla på en man

Publicerad 2011-09-13 22:02:34 i Vanlig vardag,

Blev en sen kväll ikväll. Tittade som sagt på träningen som Joy var med på. Det var intressant. Nu tycker visserligen jag att det är dötråkigt att titta på cavaletti, men det är lite inspirerande att titta på när andra tränar ändå. Jag blir mer och mer sugen på att rida nu. Bara att sätta igång och jobba på den biten.

Den här träningen skulle passa en eventuell medryttare också och jag får väl jobba på den biten nu då. Medrytteriet alltså. Jag ska pröva att lägga ut en ny annons och se vad jag får för svar då. Jag har en idé på den biten nu som jag utarbetat ett tag. Den borde kunna bli till något bra i slutändan.

Nu sitter jag och är dödstrött, funderar på om jag kan få till någon lunch imorgon och om jag ens orkar gå och lägga mig. Ni får ta att det blir lite mindre uppdaterat på bloggen ett tag, men jag har ju talat om orsaken också. Det är en mans fel att den inte blir lika uppdaterad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela