Real Time Analytics

Livet På En Kant

Händelser senaste tiden

Publicerad 2011-09-10 20:26:42 i Vanlig vardag,

Jag berättade i måndags att jag kanske inte kunde uppdatera bloggen så mycket ett tag. Det blev lite torsdag-fredag iaf. Igår kväll kom jag hem ganska sent och var upptagen med annat och kände helt enkelt inte för att skriva ett inlägg. Jag hade viktigare saker för mig.

Jag kan ändå berätta om dagen. Igår var den andra av mina lediga dagar den här veckan och jag tvättade först, som jag skrev i ett inlägg, sedan åkte jag till stallet. I stallet fick jag en del gjort. Om ni minns hagen jag hade sönder förra veckan, så är den lagad nu. Jag fick hjälp, eller rättare sagt frågade om hjälp, av Mr X. Han var schysst och snäll och hjälpte mig. Ibland är det bra med män! Nu finns det ström i hagen igen. Helt suveränt. Efter det kvällsfodrade jag och spenderade kvällen med att göra lunch till idag och imorgon.

Det var nå´t mer jag skulle berätta här också....hmmmm...ja, hjärnan är inte på topp efter 9 timmars lördagsarbete. Jaja, jag kommer kanske ihåg senare. Jag tyckte det var så mycket jag skulle uppdatera med, men det kanske är saker av mer privat karaktär och inget som jag vill dela med mig av på den här bloggen, som ju var tänkt för mina närmaste vänner, och där både kleti och pleti läser helt plötsligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela