Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara för att ni inte ska tro att mitt liv på något sätt blivit ospännande!

Publicerad 2011-09-04 10:40:53 i Vanlig vardag,

Sista tiden har det väl inte hänt något. *funderar* Med sista tiden, mitt liv och så, så räknas ju tydligen kanske bara typ igår då. Och svaret på den frågan är: Jo, igår hände nog inget speciellt. Det är lugnt - den som söker skall finna. Nu söker ju inte jag, men finna verkar jag ändå. Som en liten tvättsvamp är jag.

Söndagsmorgonen däremot startades upp med polisförhör via telefon. Nu har ju inte jag gjort något förutom att dela med mig nu på morgonen. Alltså jag vet inte, vad det är med mitt liv?

Jag behöver varken ljuga eller överdriva. Mitt liv ser helt enkelt så här ut. Det jag inte fattar är när ska jag hinna med allt viktigt som jag måste göra? De stora sakerna som jag måste fixa med, som jag borde gjort för länge sedan. Nej, jag har fullt upp med att leva i någon form av actionfylld såpa. Actiondrama kanske man ska kalla det för. Drama har vi märkt att det finns gott om i mitt liv också.

Inte konstigt att jag blir stalkad. Vem vill inte vara som mig liksom? Ja, jag vet, jag är allas eran stora idol. Det finns en stor skillnad mellan er och mig, och det är att jag är jag här i nuet. Ni andra lever någon annanstans och är den ni borde vara. Pröva att bara vara du, om inte annat bara för en dag. Jag funderar inte ens längre vad andra tycker om mig. Jag har inte tid helt enkelt. Jag har fullt upp med att blogga, bli stalkad, arbeta, hinna åka till stallet och kolla att hästarna lever, ett polisförhör här och där, hinna bli utsatt för bedrägeri, vara sjuk och ligga på sjukhus och ehh, sjunga karaoke. Jag kan räkna upp en massa saker till. Ni fattar poängen liksom. När mellan alla dessa saker ska jag hinna fundera över hur jag ska vara? Det går inte. Det är bara att vara som gäller för mig. Take it, or leave it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela