Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vson är knäckt!

Publicerad 2011-10-14 21:21:59 i Vanlig vardag,

V och jag har jobbat idag. Jag måste ha sugit totalt på min del av arbetet för V är utslagen i soffan nu och jag sitter uppe. Om jag känner efter kan jag lätt erkänna att jag är dödligt trött. Imorgon är det sjätte dagen i rad som jag jobbar, men plånboken tycker om det senare. Idag hann jag inte ens ta bilder på honom. Jag tog två och båda sög.

Nu på kvällen red jag Ante och han var superpigg. Har svårt att tro att det berodde på det 0,5 kg havre och 0,5 kg kraft han fått senaste dygnet ska ha slagit till redan. Jag tror mer på det faktum att han faktiskt blivit riden en del senaste tiden och att han nu fick tre vilodagar i rad. Han var inte dumpigg utan bara piggpigg och lite okoncentrerad. För att vara bara fem och så lite riden tycker jag ändå att han kom tillbaka hyfsat bra. Jag försökte att tänka på att han istället gick fram så som jag tränat på efter clinicen med hästgurun.

Nu är det bara lite jobb imorgon och sedan är det söndag=vilodag. Ska bli asskönt! Har en känsla av att det lär bli mycket jobb framöver, men jag överlever nog det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela