Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tänkte ta en soft hemmakväll

Publicerad 2011-10-21 18:46:44 i Vanlig vardag,

Min plan var att ta en lugn hemmakväll, men jag är redan uttråkad och jag har varit hemma i fem minuter. Ikväll finns ju inte min guru tillgänglig heller och jag hoppas det går bra för honom. Faktiskt så gör jag verkligen det.

Funderar på om jag inte skulle hitta något fikasällskap till kvällen då har jag något att göra. Eller så sitter jag här och tar det lugnt. Imorgon blir det stallet en stund för vi ska elda lite tillsammans. Uppslutningen kanske inte var den bästa, men det är så det brukar vara. En del människor har aldrig tid för vissa tråkiga saker. Nu fick jag ett erbjudande om att göra något betydligt roligare imorgon, men vi står trots allt i ett KOLLEKTIVSTALL och har man inte tid och lust att göra de kollektiva sakerna kanske man ska leta något mindre kollektivt.

Nej, inget mer gnäll nu. Jag har lite att fundera över också. Först om jag ska ta och leta mig något fikasällskap. Ett litet inlägg om dagen kommer snart.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-10-21 20:28:30

Jag har helt klart något mer tråkigt att göra imorrn =( Bara göra det bästa av situationen och försöka ha kul ändå.

Jag vill ju också grilla korv! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela