Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stressigt, men jag hann

Publicerad 2011-10-16 14:07:10 i Vanlig vardag,

Idag hade jag lite bråttom, men jag hann med allt jag tänkt göra, nästan....

Det jag inte hann med var att mocka lite i hagen. Får ta igen det i veckan. Anledningen till att jag tänkt att det skulle ha varit gjort idag var enbart för att jag skulle han sluppit det i veckan, men nu får jag göra det ändå. Alternativet hade varit att skippa att rida en häst och då kändes det viktigare att rida. =)

Norton och jag tog en tur ut i skogen och det var roligt. Gladast av oss två var Norton. Han har nästan bara gått ut i skogen nu. Egentligen spelar det ingen roll om han går på banan eller i skogen. Han behöver bara komma igång och ridas. Det är nästan bättre att jag rider ut på honom för då blir han inte riden så hårt utan lite mer lagom till dagsformen.

Här är några bilder från ridturen. Som ni kan se är öronen spikrakt framåt (nästan) hela tiden. När öronen är åt sidan lyssnar han så inga skogstroll ska komma efter oss. Jag frågade nämligen. =P

Det är nästan så att man tror att jag är i de norrländska skogarna och rider när man ser bilderna.










Efter den ridturen som även bestod av lite busgalopp i full fart i sandgropen blev det till att speeda runt Ante på ridbanan. Han verkar ha trott att ett stressridpass bara innebär att man ska springa lite fortare för han var verkligen framåt idag. En liten videosnutt blev det såklart på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela