Real Time Analytics

Livet På En Kant

Pyromanen var framme idag!

Publicerad 2011-10-22 19:04:33 i Vanlig vardag,

Med pyromanen menar jag naturligtvis pyromanen Jag. Hehe.....älskar eld! Visste ni det? Det är sjukt, men jag åker faktiskt och kollar om det brinner någonstans och jag har möjlighet. Jo, jag vet, det är min lilla perversa ådra. Idag fick jag iaf vara med och göra en egen brasa.

Anledningen till att vi skulle göra en brasa var att det stod en gammal rutten halmbal i det som ska bli hage till Tortellini och Musselini. Där växer en massa nyponbuskar just nu och de klippte jag i vild förtvivlan, men det är fortfarande massor kvar. Snart är det en fin hage. Självklart hjälpte Vson till. Han är så söt för helt plötsligt när jag stod och klippte kom han fram och började dra i en egen kvist. Helt på eget initiativ. Är han inte söt?

Här ligger V och kollar att jag gör mitt jobb ordentligt. Som ni ser får jag stå bakom buskarna och arbeta mig ut till friheten igen. Arbeit macht frei är Vs ledord när det gäller arbete.



Ingen rök utan eld, eller hur var det nu igen? Vi hade vissa problem i brasan ett tag faktiskt.



och en massa nyponbuskar.


V ger upp oss, vi kan uppenbarligen bara röka, inte elda.



Brasan tar sig till slut


Har ni sett något så vackert som våran eld? Massor med nyponbuskar ligger i högen också.


V gjorde illa benet idag i stallet och jag hoppas att han är bättre till imorgon för på vägen hem nu hade han svårt att gå i trappor. Lite stel och sedan kan han inte vända runt riktigt. Hoppas snuffe är bättre till imorgon för då ska han på äventyr utan mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela