Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hej! Det här är Vson, ni säger att jag bara leker.....

Publicerad 2011-10-16 17:09:20 i Vanlig vardag,

Ni säger att jag bara leker. Förstår ni inte mitt viktiga arbete? Jag arbetar jämt. Ni arbetar ibland och har sedan fritid, men inte jag. Jag utför bara arbeten. Viktiga arbeten dessutom. Se själv.

Vi kommer till stallet och jag börjar genast arbeta. Och Hon, vad gör Hon, jo hon sätter sig och äter. Vi har ju pratat om det här med att äta. Det räcker om man gör det en gång om dagen. Jag äter bara på kvällen och sparar tid som jag kan använda till annat. Hårt arbete till exempel. Ni äter jätteofta och klagar på att ni aldrig har tid. Dessutom klagar hälften av er på att ni är tjocka och feta. Är det konstigt? Ni äter ju konstant. Själv är jag slimmad, snygg och äter en gång om dagen.







Va? Vad säger du? Leker? Nej, nej, måste vi komma in på det här med Män kommer från Mars, kvinnor kommer från Venus nu igen. Hundar kommer ju från Pluto! Du ser väl att jag påbörjar dräneringen av stallet. Vad trodde du jag grävde för? För skojs skull? Jag har inte tid med sånt. Jag måste arbeta eftersom ni äter hela tiden.

Kolla här och notera nu att jag arbetar, inte leker.



Vad bra att ni fattar grejen nu.

Efter dräneringsarbetet gick vi vidare till ena hagen där jag kontrollerade hagstatus. Inte elen, dumskalle, så dum är jag inte.



Jag tittar ut i hagen och ser att allt är i sin ordning. I hästvärlden fungerar det så att en vaktar medan den andra sover.



Här ser vi att en häst vaktar den andra som sover. Jag skulle ju gärna se en lite grövre vakt kanske, om ni vill ha min personliga åsikt.



Broder Houdini1: Ursäkta? Sa du något om mig?



Vson: Förlåt, ers höghet Houdini, jag lägger mig. Räcker det?



Broder Houdini1: (mutter, mutter) Återgår till arbete.

Bäst att vi går in och arbetar vidare. Vi har lite mer arbete där...




Här ser ni vilka risker jag utsätter mig för. Ni säger att jag leker igen, men det jag faktiskt gör är att jag provdricker vattnet till hästarna så vi säkert ska veta att det inte är giftigt på något sätt.



Det är bra! Nu ska vi fylla kraftfoder i den svarta hinken. Vattnet duger och är kollat och klart! .



Fixa kraften! Jag ska gå och vakta stallet mot UFOn.



Ni förstår, UFOn är farliga saker. Det är därför jag ofta måste kolla efter saker i himlen. De där strecken man kan se ibland är när UFOna skickar ner paralyseringsgift på er människor så ni inte ska förstå att världen är på t patt invaderas. Vi hundar är ju från Pluto och vi har antikroppar mot paralyseringsgiftet.

Nej, nu måste jag sova. Måste vara utvilad inför morgondagens arbeten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela