Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hade lite bloggtorka idag faktiskt

Publicerad 2011-10-20 20:37:22 i Vanlig vardag,

Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om. Det jag vanligtvis hade skrivit om kände jag inte passade riktigt. Sedan börjar jag vänja mig vid tanken på att jag inte längre har något stalker. Det är rätt skönt faktiskt. Samtidigt har jag ett tag senaste tiden funderat över lite saker som kanske skulle få lite ändring, men det är inget jag kommer att skriva om här.

Idag kan jag iaf berätta att Norton fick en tur ur i skogen med en som jag jobbar med. Han var glad och lycklig. Samtidigt var det skönt att komma till stallet och vatten och mockning var färdigt. Jag gjorde bara hö och kraft till hästarna. Ante fick en liten longering på ridbanan och hans trav kanske inte är så tokig som jag tycker att den är ändå. Den går nog att få till bättre. På lilla videon som jag gjorde springer han utan inspänning och allt. Jag ville bara att han skulle springa av sig lite idag.

Fick ett infall att jag skulle bjuda hem en person för typ en timme sedan, men det gjorde jag inte. Personen har inte fått komma till mig förut fastän den har frågat flera gånger, men ikväll hade det känts ok. Nu vågar inte jag ens fråga för risken att personen skulle säga nej känns som att den är 99% och då får det vara. =/

Här är iaf videon på Ante.




Samtidigt som jag skriver det här sitter jag och lyssnar på musik på Youtube. Idag är det det här som gäller:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela