Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sängen är min bästa vän idag

Publicerad 2011-05-16 16:48:21 i Vanlig vardag,

Tydligen finns det en växel som heter snigel1 eller något liknande på traktorer. Idag har det varit jag. Jag har inte ens kunnat växla upp. Det känns som att min kropp är utan ben och att jag är en enda stor geleklump.

Nu ska jag och V åka till stallet och det blir med buss idag. Både dit och hem blir det bussen. Hade jag kunnat hade jag bara gått och lagt mig rakt av i sängen. Det är helt galet vad trött jag är. Antagligen får jag skyulla mig själv då jag åt så dåligt förra veckan. Jag vet inte om en macka till middag är att äta bra heller, för det är vad jag åt nu. Nej, jag vet inte. Jag orkar inte ens tänka idag.

Det kanske blir bättre när jag kommit till stallet. Jag har funderat på om en pizza skulle kunna kompensera för min dåliga kosthållning på sistone, men grejen är den att jag blir lite äcklad av pizza. Nu tänker jag på pizzeria-pizza. Jaja, nog om maten.

Stallet snart och det brukar ju vara trevligt. Jag får se vad jag orkar åstadkomma med pållarna idag. Det kanske blir något på ridbanan. Helst skulle jag bara vilja dejta sängen och lägga mig och sova precis här och nu. Det blev visserligen en liten powernap på bussen hem, men den tillförde inte mycket. Jag är ju ledig kommande helg också så jag hinner kanske vila upp mig då.

Imorgon är det House och då måste jag se till att vara tillräckligt pigg att jag orkar sitta uppe till klockan tio och se det. Det kommer nog inte att hända idag. Jag tyckte att det var så bra här för någon månad sedan när det räckte med att jag sov 5-6 timmar och då var jag ändå pigg och fräsch på morgonen. Då var jag iofs betydligt noggrannare med maten. Det blir som en ond cirkel till slut.

Nej, nu går snart tåget och jag vill inte missa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela