Real Time Analytics

Livet På En Kant

Problem med bloggen

Publicerad 2011-05-09 22:11:40 i Vanlig vardag,

Blogg.se verkar ha stora problem just nu. Jag har gjort som de skrivit om problemet som jag har med min blogg uppstått, men allt syns inte ännu och inget på startsidan. Antagligen gör det väl det när det här inlägget syns.

Idag har det inte häns så mycket. Mitt span har ju inte dykt upp och jag har inte haft så intressant dag. En sak har hänt som jag ska skriva om lite senare och om det är bra eller dåligt vet jag inte. Det blir så ett tag nu framöver iaf. Det som ändrades idag alltså. Jag skrev i mitt förra inlägg att jag är ombytlig och det är jag även i det här fallet.

Jag red ingen av hästarna igår, men det känns ok. Ante är under igångsättning och Norton går ungefär bara tre dagar per vecka för jag anser inte att jag har mer tid än så. Jag fnular fortfarande på någon mat åt honom, men lite ändringar gällande högivorna har det blivit och jag hoppas att det ska hjälpa. Jag tror nämligen inte att Ante låter honom äta sin del av höet och Norton behöver verkligen sina kilon mat. Oftast går de in lite tidigare på kvällen och då kan Norton få ett kg av sin em mat då istället för i hagen eftersom sannolikheten är stor att den hamnar i Antes mage istället. Hoppas att det hjälper för då kan han fortsätta med den övriga foderstaten.

Nu måste jag sova. Imorgon börjar jag kl 6.30 och slutar redan 14.00. Det ska bli skönt med en eftermiddag ledig. Jag måste också komma ihåg att boka om hovslagaren till en eftermiddagstid imorgon. Sedan hoppas vi ju också att mitt span är där imorgon. Jag kanske ska försöka mig på en självinbjudan till en åktur i bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela