Real Time Analytics

Livet På En Kant

Och folk klagar på rollkur....

Publicerad 2011-05-26 14:41:16 i Vanlig vardag,

Satt precis och surfade runt lite. Det här hittade jag först på Hästmagasinet online som har en länk vidare till Djurskyddet Sverige som anmält reiningfinalen. Nu är jag inte så insatt i western och jag lär nog aldrig bli, men jag mådde fan illa av att titta på videon som finns på Djurskyddets hemsida där de skrivit om att de gjort en anmäl. Fullt förståeligt. Hoppas bara att något händer.

Gå in och kolla på videon ni också. Det var riktigt illa. Ett längre inslag finns tydligen på Epona, men frågan är ju om man ens vill titta på mer.





Personligen tycker jag att det ser förjävligt ut med formen på den här bilden när jag rider. Det är mitt mått! Det är till och med så att jag skäms för att visa den här bilden. Bilden i sig dvs kvalitet och så är toppen, men min ridning och formen på hästen är katastrofal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela